skip to Main Content
Tel: 070 3380650 info@mnks.nl

“Mensen en kennis staan niet los van elkaar. Waar die twee in balans zijn, ontstaat kracht.”

Mensen kunnen vaak meer dan ze denken. Mens&Kennis helpt mensen om zich bewust te worden van hun kracht, competenties en vaardigheden. Daardoor voelen zij zich sterker en zelfbewuster. In groepsverband leidt dit tot een team waarin plezieriger en effectiever wordt samengewerkt, met ruimte voor de uniciteit van elk individu.

Mens&Kennis maakt gebruik van concepten uit de Transactionele Analyse en verbindt deze met herkenbare situaties uit de praktijk. Wij krijgen van onze klanten terug dat het hun bestuurlijke effectiviteit verhoogt en er meer balans komt tussen de ‘harde’ kant en de ‘zachte’ kant.

Mens&Kennis beschikt over een diepgaande kennis van de financiële sector, waaronder pensioenfondsen, vermogensbeheerders, uitvoeringsorganisaties, verzekeraars en banken. We hebben deze kennis opgebouwd in meer dan twintig jaar. Daardoor weten we wat er speelt binnen de sector. Op basis van onze ervaring binnen de pensioensector verzorgt Mens&Kennis sinds 2012 een deel van het Pensioenexecutive programma aan de Erasmus Universiteit, waarin wij het accent leggen op samenwerken, effectief gedrag & communicatie en leiderschap.

Daarnaast zetten we onze kennis en ervaring ook regelmatig in bij aanpalende sectoren, zoals woningcorporaties, zorginstellingen en onderwijsinstellingen.

Kijk hier voor een overzicht van onze klanten.

Back To Top