skip to Main Content
Tel: 070 3380650 info@mnks.nl

Rina de Zwart stelt zich voor

Ik heb lang in de financiële dienstverlening gewerkt, o.a. als manager HR. Ik ben bekend met de vele aspecten en technieken van HRM. Als (interim) HRM-er heb ik ondersteuning geboden aan bedrijven in transitie. In-, door- en uitstroom van medewerkers, functiebeschrijving en -waardering en inzet in specialistische projecten als groepsoutplacement, ziekteverzuim, medewerkeronderzoek e.a. zijn de onderwerpen waarin ik mijn expertise heb opgebouwd.

Ik ben een deskundige, ervaren, flexibele en professionele gesprekspartner op alle niveaus, zowel in grote organisaties als in het MKB. Ik ondersteun graag op het gebied van HR vraagstukken.

Vanaf 2004 werk ik als zelfstandig loopbaancoach en outplacement begeleider in zowel individuele als groepstrajecten. Vanuit deze trajecten heb ik ervaring bij pensioenfondsen, woningcorporaties, in de retail, logistieke dienstverlening en industrie. Ik was assessor en trainer in grote multinationals. Bij Robeco was ik meer dan 10 jaar externe vertrouwenspersoon.

Wederzijds vertrouwen is voor mij de basis voor een goede samenwerking, zowel in de rol van coach als in de positie van HR consultant. Mensen perspectief bieden in moeilijke situaties, dat is wat mij drijft.

>Download hier mijn CV

 

Back To Top