skip to Main Content
Tel: 070 3380650 info@mnks.nl

Esther Gotink stelt zich voor 

Van journalistiek bij de Financial Times – waar ik als plv. hoofdredacteur een vaktijdschrift voor de pensioensector heb gerund – naar een eigen praktijk in training en coaching. Want als je kennis en ervaring hebt opgebouwd, wordt het tijd om die door te geven. Ik heb een opleiding afgerond aan de Academie voor Innovatief Trainen in Arnhem, en ben nu volledig onderlegd in het doorgeven van mijn journalistieke en financiële kennis – indien gewenst in native English.

Vanuit mijn bedrijf Morpho verzorg ik workshops die professionals helpen om zich goed te presenteren en te communiceren. Organisaties kloppen ook bij mij aan voor creatieve werkvormen die zij in-house of tijdens klantcontactdagen willen toepassen. Zo heb ik een keur aan interactieve leervormen bedacht waarmee fondsdeelnemers inzicht krijgen in hun persoonlijke pensioenplaatje.

Sinds 2018 ben ik lid van het Verantwoordingsorgaan van Flexsecurity, het enige VO in Nederland dat medebeleidsbepalend is. Als zodanig ben ik SPEN gecertificeerd in Geschikt Pensioenfondsbestuur op niveau A en formeel goedgekeurd voor mijn rol door De Nederlandsche Bank.

>CV Esther Gotink

Back To Top