skip to Main Content
Tel: 070 3380650 info@mnks.nl

Arjan van Lit stelt zich voor

Mijn loopbaan als consultant startte in 1988, toen stapte ik na mij 14 jaar bezig gehouden te hebben met cijfers en planningen over naar de wereld van mensen en hun ingewikkeldheden. De basis voor mijn professionele ontwikkeling werd binnen een internationaal adviesbureau (Mercuri Urval) gelegd en op die basis heb ik inmiddels bijna 28 jaar voortgebouwd. Aanvankelijk via werving en selectie van managers en specialisten, maar al snel kwamen daar activiteiten rond teamontwikkeling, management development en coaching bij.

Ik heb altijd naar een brede mix van opdrachtgevers gestreefd en tot op de dag van vandaag is dat gelukt en bestaat mijn klantenplatform uit organisaties uit de publieke sector en uit de private sector. De drie pijlers van mijn consultancy zijn: management selectie, management coaching en management ontwikkeling. Het laatste onderdeel is vooral op teams gericht.

“Het is mijn overtuiging dat (professionele) ontwikkeling van mensen zich vertaalt in versterking van hun veerkracht. Deze veerkracht is bepalend voor de manier waarop zij zowel individueel als in teamverband de “rukwinden van het leven” opvangen.”.

Inmiddels ben ik sinds 1 april 2008 via mijn eigen BV VanLit Management Consultants actief (www.vanlitmc.nl). Mede dankzij het in de afgelopen 28 jaar opgebouwde netwerk is dat een verre van eenzaam bestaan, het samenwerken met collega’s (o.a. Mens & Kennis) is nog steeds een belangrijke voedingsbodem voor professionele ontwikkeling.

>Download hier mijn CV

Back To Top