skip to Main Content
Tel: 070 3380650 info@mnks.nl

Kees Kuijken

Kees Kuijken, AkzoNobel Pensioenfonds APF

“Ik ben voorstander van grondige zelfevaluaties omdat ik daar altijd iets van leer. Wij hebben zulke goede ervaringen met de begeleiding van Sandra dat we haar ook hebben gevraagd voor 360°-zelfevaluaties en de evaluaties van onze commissies.
Haar begeleiding brengt ons altijd iets. De bijzondere combinatie van de goede vragen stellen en op een prettige manier doorprikken maakt dat eventueel onbesproken dingen op tafel komen. Onder haar begeleiding adresseren we deze kwesties wanneer ze aan de orde zijn en zetten ze om in concrete acties.Mens&Kennis verdiept zich in het fonds en de mensen. Zij bieden een systemisch en solide proces waarbij de vertrouwelijkheid en de veiligheid vanzelfsprekend gewaarborgd zijn. Mens&Kennis is voor ons een uitstekende partner!”

 

Anneke Haarsma

Anneke Haarsma, voorzitter Raad van Toezicht Deltion College

“De persoonlijke benadering van Nienke spreekt ons erg aan. Zij komt niet met een standaardantwoord maar luistert goed en kritisch. Zij helpt ons om onze vragen uit te diepen en de situatie te analyseren, zodat we ons serieus genomen voelen. Daardoor ontstaat er vertrouwen, waarmee ook de wat gevoeliger issues op tafel kunnen komen. Zaken die zij vervolgens op een prettige en niet-bedreigende manier aan de orde weet te stellen. Zij heeft een groot invoelend vermogen.”

>lees meer

 

Eric Huizing

Eric Huizing, uitvoerend bestuurder en voorzitter beleggingscommissie Ahold Pensioenfonds
“Een zelfevaluatie van Mens&Kennis, daar hebben we echt wat aan!
Wat wij in Sandra en Nienke waarderen is de combinatie van hun professionele aanpak en – als ik dat zo mag zeggen – hun charme. Dat begint al bij de voorbereidingen, die op een plezierige manier verlopen en tegelijkertijd zeer gedegen zijn. De zelfevaluatie verloopt soepel en ontspannen, terwijl ook moeilijke onderwerpen niet geschuwd worden.”

>lees meer

 

Henk Wuijten

Henk Wuijten, bestuurslid Meubel Pensioenfonds

“Wij wilden als bestuur onze zelfevaluatie een aantal jaren geleden graag laten begeleiden door een partij die kennis had van het omgekeerd gemengde model, waarop wij toen net waren overgegaan. We waren aan het stoeien met de rollen en verwachtingen die dat model met zich meebracht en we hadden behoefte aan meer houvast.”

> lees meer

 

Michel Wilhelm

Michel Wilhelm

Michel Wilhelm, Unit Manager Business Informatie Management MN

“Wat mij betreft is Mens&Kennis een absolute aanrader. Je kunt hen inzetten als je je team in ontwikkeling van A naar B wilt krijgen, zowel op de korte als op de lange termijn. Voor ons hebben ze de teamontwikkeling ondersteund voor verdere professionalisering van de consultancy group.”

 

 

Ria de Herder

Ria de Herder

Ria de Herder, bestuurslid Pensioenfonds Openbare Bibliotheken

“Voordat we met Mens&Kennis in zee gingen, deden we de beleidsdagen altijd zelf. Op den duur kwam dat neer op het wijzigen van punten en komma’s en dat wilden we niet meer; we wilden een andere invalshoek. Onder begeleiding van Sandra en Nienke zijn we voor de evaluatie van de leveranciers rechtstreeks met hen in gesprek gegaan. Hun input werd de basis voor het nieuwe beleidsplan. We zijn daar allemaal tevreden over, ook de leveranciers hebben het als prettig ervaren.”

 

Gert de Ruiter

Gert de Ruiter

Gert de Ruiter, Pensioenfonds Openbare Bibliotheken

“Wij deden al vijf jaar onze beleidsdagen op dezelfde manier en vonden dat het tijd was voor iets anders. Ik had nog een oud visitekaartje van Sandra en ben naar haar op zoek gegaan, en daar heb ik geen spijt van gehad.
We hebben samen met Mens&Kennis voor een heel andere opzet gekozen en de dag gezamenlijk voorbereid. Eerder waren er alleen bestuurders aanwezig op de beleidsdagen, maar nu hebben we ook onze dienstverleners uitgenodigd.

 

Eugene van Halder

E. van Halder

Eugene van Halder, vice voorzitter van het bestuur van het Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel

Voor het in kaart brengen van de deskundigheid van het pensioenfondsbestuur hebben wij de hulp van een externe partij ingeroepen. Dat de keuze daarbij op Mens&Kennis gevallen is, heeft ongetwijfeld te maken met de ontspannen, haast speelse, manier waarop Sandra deze ingewikkelde materie weet te behandelen.

Sandra heeft veel losgekregen en in gang gezet waar wij zelf niet de aandacht, tijd en moed voor hadden. ”

 

Floor Briede

Floor Briedé

Floor Briedé, Manager Pensioenen/Bestuurssecretaris:

“De keuze voor Sandra bleek een schot in de roos. De gesprekken die zij met onze bestuursleden heeft gevoerd, hebben veel opgeleverd. Doordat Sandra de ins en outs van onze wereld kent, was zij een uitstekende gesprekspartner voor onze bestuurders. Daarbij weet zij snel vertrouwen te wekken, zodat men zich gemakkelijk open opstelt.”

 

Sino Krijgsman is directeur Benelux van MFS Investment Management:

“Ik kan goed met Sandra sparren. Zij beschikt over een enorme kennis van het pensioenvak en staat middenin de markt. De combinatie van harde en zachte factoren is bij haar perfect in balans.” Sandra beschikt over een groot netwerk en weet op een hele natuurlijke manier mensen aan elkaar te verbinden.”

 

Harry Wesselman, Manager Pensioenfonds Johnson & Johnson:

“Inhoudelijk is Sandra zeer sterk. Dit combineert ze met een positieve instelling en een grote toewijding. Zij draait geen mooi standaardverhaal af, maar verdiept zich werkelijk in haar omgeving. Wij merkten dat ze ons echt op weg wilde helpen. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.”

Back To Top