skip to Main Content
Tel: 070 3380650 info@mnks.nl

Wij wilden als bestuur onze zelfevaluatie een aantal jaren geleden graag laten begeleiden door een partij die kennis had van het omgekeerd gemengde model, waarop wij toen net waren overgegaan. We waren aan het stoeien met de rollen en verwachtingen die dat model met zich meebracht en we hadden behoefte aan meer houvast. Mens&Kennis heeft ons daarin uitstekend begeleid. Zij zijn heel deskundig en bieden bovendien een setting die het mogelijk maakt om dieper te gaan. Dat heeft ons erg aangesproken in hun benadering.

Vooral om die reden kozen we ook bij onze volgende zelfevaluatie voor Mens&Kennis. De behoefte was toen om meer inzicht te krijgen in de communicatieprocessen vanuit verschillende rollen. Ook deze keer wisten Sandra en Nienke de setting zo veilig te maken dat er diepgang mogelijk was en mensen zich durfden te geven. Daarnaast reikten ze ons een tool aan waarmee we oefenden in de sessie. Een stukje theorie dat zo gemakkelijk in de praktijk toepasbaar is dat we er nog steeds iets aan hebben. Als gevolg van deze zelfevaluatie zijn we communicatief werkelijk op een hoger niveau gekomen.

Ik beveel de begeleiding Mens&Kennis van harte aan. Zij zijn deskundig, dat spreekt vanzelf. Met name wanneer je meer diepgang wilt creëren, zijn zij zeer van toegevoegde waarde!

Back To Top