Sino Krijgsman is directeur Benelux van MFS Investment Management

“Ik kan goed met Sandra sparren. Zij beschikt over een enorme kennis van het pensioenvak en staat middenin de markt. De combinatie van harde en zachte factoren is bij haar perfect in balans.” Sandra beschikt over een groot netwerk en weet op een hele natuurlijke manier mensen aan elkaar te verbinden.”
Sino Krijgsman is directeur Benelux van MFS Investment Management, een vermogensbeheerder die onder meer voor institutionele beleggers werkt.

“Ik heb Sandra leren kennen bij Robeco, waar wij als collega’s samenwerkten. Nadat wij beiden elders gingen werken, bleef onze vriendschap. Sandra heeft zich bij KPMG gespecialiseerd in het adviseren van financiële instellingen. Toen ik bij MFS Investment Management aan de slag ging, kwamen wij ook zakelijk weer op elkaars pad.”

“Onze samenwerking kun je beschrijven als ‘geven en nemen’. In mijn werk ben ik vooral inhoudelijk bezig, waar Sandra veel meer aan de mensenkant zit met haar werkzaamheden op het gebied van coaching en consultancy. Zij beschikt over een enorme kennis van het pensioenvak en volgt de ontwikkelingen op de voet. Wij kunnen elkaar uitstekend voeden en aanvullen.”

“MFS Investment Management heeft nu voor het tweede jaar een seminar georganiseerd over actuele issues op het gebied van investment en pensioenen. Net als het eerste jaar heb ik ook dit jaar samen met Sandra de opzet, onderwerpen en werkvormen bedacht. Haar bijdrage was van grote waarde. De lat ligt hoog; voor MFS zijn deze seminars een goede ‘image builder’. Dat betekent dat de inhoud en sprekers inspirerend en van hoog niveau moeten zijn. Met Sandra kan ik goed sparren; zij staat middenin de markt en kent de issues en de mensen.”

“Sandra beschikt over een groot netwerk in de pensioenwereld. Op een hele natuurlijke manier weet zij mensen aan elkaar te verbinden; ze is een echte bruggenbouwer. Zo heeft zij een aantal mensen voorgedragen spreker of forumlid voor het MFS-seminar. Voor die mensen is het een mooi platform om extra exposure te krijgen en voor ons levert het interessante sprekers op. Een echte win-winsituatie. Op de dag zelf heeft Sandra de paneldiscussie geleid. Net als alles doet ze dat met veel enthousiasme.”

“Ik heb veel bewondering voor Sandra’s stap om Mens&Kennis op te richten. Ze gaat doen wat ze heel graag wil en dat is goed en dapper. Ik heb er ook alle vertrouwen in dat het gaat lukken. Sandra is een prachtig, lief mens. Ze is soms wel wat bescheiden, maar dat is nergens voor nodig. De combinatie van harde en zachte factoren is bij haar perfect in balans.”

Zelfevaluatie

Een verplicht nummer of van toegevoegde waarde? Mens&Kennis biedt verschillende varianten die werkelijk iets opleveren. > lees meer...

Teambuilding

In een effectief team kennen de leden elkaars kwaliteiten en weten daar gebruik van te maken. Mens&Kennis meet en bevordert teameffectiviteit. > lees meer…

DNB of AFM geschiktheidstraining

U wilt uw kandidaat-bestuurder of toezichthouder goed beslagen ten ijs laten komen op het toetsingsgesprek bij DNB of AFM. Mens&Kennis biedt twee trainingen voor een gedegen voorbereiding. > lees meer…

Aw Fit-en-Propertraining

Mens&Kennis bereidt uw kandidaat-bestuurder of toezichthouder voor op het toetsingsgesprek bij de Aw. > lees meer…

Assessment

Uw kandidaat-bestuurder ondersteunen in diens ontwikkeling? Checken of uw kandidaat geschikt is voor de taak? Mens&Kennis biedt assessments op maat. > lees meer...