Jørgen Nielsen

Jørgen Nielsen stelt zich voor

Van huis uit ben ik psycholoog en in de praktijk trainer en coach op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Binnen de samenwerking met Mens&Kennis richt ik me op vraagstukken rondom geschiktheid, samenwerking en effectief gedrag van individuen en teams.

Interesse voor het menselijke gedrag, motieven, gevoelsleven, denkpatronen en de hele samenhang hierin, maakte dat ik in 1987 voor de studie psychologie koos. Tijdens mijn studie richtte mijn interesse zich naar de mens in zijn werkomgeving.
Ik ben daarom (ook) afgestudeerd in de Arbeids- en organisatiepsychologie. Gedurende mijn carrière heb ik een diversiteit aan ervaring opgedaan, waarbij menselijk gedrag binnen een organisatie telkens centraal stond.

Zo heb ik samen met twee partners een trainings- en adviesbureau opgericht op het gebied van communicatie en conflicthantering. Na verloop van tijd werden we ook betrokken bij bredere organisatieontwikkelingstrajecten op het gebied van leiderschapsontwikkeling en cultuurverandering.

Daarna ben ik, in loondienst bij een vooraanstaande farmaceutische handelsorganisatie, HR verantwoordelijk geweest voor een apotheekorganisatie van ruim 1000 medewerkers. Ik had een leidende rol toen ongeveer 100 mensen gedwongen de apotheekorganisatie moesten verlaten.

In 2015 besloot ik opnieuw zelfstandig ondernemer te worden om me zo exclusief te kunnen richten op ontwikkeling van de mens binnen z’n werksetting. In dat kader werk ik regelmatig samen met Mens&Kennis.

>Download hier mijn CV

Zie ook: Persoonlijk Effectief

Zelfevaluatie

Een verplicht nummer of van toegevoegde waarde? Mens&Kennis biedt verschillende varianten die werkelijk iets opleveren. > lees meer...

Teambuilding

In een effectief team kennen de leden elkaars kwaliteiten en weten daar gebruik van te maken. Mens&Kennis meet en bevordert teameffectiviteit. > lees meer…

DNB of AFM geschiktheidstraining

U wilt uw kandidaat-bestuurder of toezichthouder goed beslagen ten ijs laten komen op het toetsingsgesprek bij DNB of AFM. Mens&Kennis biedt twee trainingen voor een gedegen voorbereiding. > lees meer…

Aw Fit-en-Propertraining

Mens&Kennis bereidt uw kandidaat-bestuurder of toezichthouder voor op het toetsingsgesprek bij de Aw. > lees meer…

Assessment

Uw kandidaat-bestuurder ondersteunen in diens ontwikkeling? Checken of uw kandidaat geschikt is voor de taak? Mens&Kennis biedt assessments op maat. > lees meer...