skip to Main Content
Tel: 070 3380650 info@mnks.nl

samenhang

ECB Fit-en-Propertraining light-variant

Samen met de kandidaat bereiden we het toetsingsgesprek bij de Europese Centrale Bank (ECB) voor. Het doel van deze training bij Mens&Kennis is om (kandidaat-) bestuurders en directeuren van banken goed beslagen ten ijs te laten komen. Tijdens een generale repetitie van het assessment – waarvan de vereisten zijn afgeleid van de CRD IV – toetsen we de deskundigheid, competenties en het professioneel gedrag van de kandidaat. De documenten die de ECB heeft ontvangen in het kader van de voordracht dienen daarbij als basis, evenals de actualiteiten en huidige wetgeving van de bancaire sector en financiële markten. Aan de hand van de generale repetitie reiken we de kandidaat aanbevelingen en handvatten aan om effectief het gesprek met de ECB in te gaan.  

ECB Fit-en-Propertraining klassieke variant

Om de (kandidaat-) bestuurders en directeuren van banken meer op maat voor te bereiden op het selectiegesprek met de ECB, voegen wij daar in de klassieke variant van de training nog een capaciteiten-, competentie- en drijfverenonderzoek aan toe. De uitkomst van dit onderzoek dient als basis voor het gesprek. We bieden de (kandidaat-)bestuurder of directeur inzichten in de eigen stijl van besturen of leiden: kwaliteiten, aandachtspunten, valkuilen en de eigen comfortzone komen daarbij aan bod. Verder bevat de klassieke variant alle elementen van de light-variant.

Wij maken in onze Fit- en Propertrainingen gebruik van onze jarenlange expertise op het gebied van trainingen en assessments in de financiële sector.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Back To Top