skip to Main Content
Tel: 070 3380650 info@mnks.nl

roeiers

DNB geschiktheidstraining light-variant

Samen met de kandidaat bereiden we het toetsingsgesprek bij DNB voor. Het doel van deze training bij Mens&Kennis is om (kandidaat-)bestuurders bij DNB goed beslagen ten ijs te laten komen. We doen een kennistest en een soort generale repetitie van het toetsingsgesprek. Tijdens de training besteden we bovendien aandacht aan de bij de functie behorende competenties. Daarnaast bieden we de kandidaat handvatten om effectief het gesprek met DNB in te gaan. Dit is de light-variant van de DNB-training.

DNB geschiktheidstraining klassieke variant

Om de (kandidaat-)bestuurder meer op maat voor te bereiden op het selectiegesprek met DNB, voegen wij daar in de klassieke variant van de training nog een competentie- en drijfverenonderzoek aan toe. De uitkomst van het onderzoek dient in deze variant als basis voor het gesprek. We bieden de (kandidaat-) bestuurder inzichten in de eigen stijl van besturen: kwaliteiten, aandachtspunten, valkuilen en de eigen comfortzone komen daarbij aan bod. Verder bevat de klassieke variant alle elementen van de light-variant.

Wij maken in onze DNB-geschiktheidstrainingen gebruik van onze expertise op het gebied van assessments in combinatie met onze jarenlange ervaring en kennis van de financiële sector.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

AFM geschiktheidstraining light-variant

Samen met de kandidaat bereiden we het toetsingsgesprek bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor. Het doel van deze training bij Mens&Kennis is om (kandidaat-) bestuurders en commissarissen van banken, verzekeraars en beleggingsinstellingen goed beslagen ten ijs te laten komen. Tijdens een generale repetitie van het assessment toetsen we de geschiktheid, betrouwbaarheid en competenties van de kandidaat, en de wijze waarop het klantbelang en risicobeheer zijn geborgd in de bedrijfsvoering. De documenten die de AFM heeft ontvangen in het kader van de voordracht dienen daarbij als basis, evenals de actualiteiten en huidige wetgeving met betrekking tot de branche. Aan de hand van de generale repetitie reiken we de kandidaat aanbevelingen en handvatten aan om effectief het gesprek met de AFM in te gaan.  

AFM geschiktheidstraining klassieke variant

Om de (kandidaat-) bestuurders en commissarissen van financiële organisaties meer op maat voor te bereiden op het selectiegesprek met de AFM, voegen wij daar in de klassieke variant van de training nog een capaciteiten-, competentie- en drijfverenonderzoek aan toe. De uitkomst van dit onderzoek dient als basis voor het gesprek. We bieden de (kandidaat-) bestuurder of commissaris inzichten in de eigen stijl van besturen of toezichthouden: kwaliteiten, aandachtspunten, valkuilen en de eigen comfortzone komen daarbij aan bod. Verder bevat de klassieke variant alle elementen van de light-variant.

Wij maken in onze AFM geschiktheidstraining gebruik van onze jarenlange expertise op het gebied van trainingen en assessments in de financiële sector.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Back To Top