skip to Main Content
Tel: 070 3380650 info@mnks.nl

roeien

Aw Fit-en-Propertraining light-variant

Samen met de kandidaat bereiden we het toetsingsgesprek bij de Autoriteit woningcorporaties (Aw) voor. Het doel van deze training bij Mens&Kennis is om (kandidaat-)bestuurders en / of intern toezichthouders bij Aw goed beslagen ten ijs te laten komen. Tijdens een generale repetitie van het toetsingsgesprek toetsen we de deskundigheid, competenties en het professioneel gedrag van de kandidaat. De documenten die de Aw heeft ontvangen in het kader van de voordracht dienen daarbij als basis evenals de relevante woningcorporatiespecifieke informatie. Aan de hand van de generale repetitie reiken we de kandidaat aanbevelingen en handvatten aan om effectief het gesprek met Aw in te gaan

Aw Fit-en-Propertraining klassieke variant

Om de (kandidaat-)bestuurders en intern toezichthouders meer op maat voor te bereiden op het toetsingsgesprek met Aw, voegen wij daar in de klassieke variant van de training nog een capaciteiten, competentie- en drijfverenonderzoek aan toe. De uitkomst van dit onderzoek dient als basis voor het gesprek. We bieden de (kandidaat-)bestuurder en / of toezichthouder inzicht in de eigen stijl: kwaliteiten, aandachtspunten, valkuilen en de eigen comfortzone komen daarbij aan bod. Verder bevat de klassieke variant alle elementen van de light-variant.

Wij maken in onze Fit-en-Propertrainingen gebruik van onze jarenlange expertise op het gebied van trainingen en assessments in de financiële sector.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Back To Top