skip to Main Content
Tel: 070 3380650 info@mnks.nl

Voor de zelfevaluatie van onze Raad van Toezicht gingen we met Mens&Kennis in zee omdat we toe waren aan vernieuwing en verandering en Nienke Platenburg was een bekende uit ons netwerk. We hebben haar nu tweemaal een zelfevaluatie laten begeleiden en dat is ons uitstekend bevallen.

De persoonlijke benadering van Nienke spreekt ons erg aan. Zij komt niet met een standaardantwoord maar luistert goed en kritisch. Zij helpt ons om onze vragen uit te diepen en de situatie te analyseren, zodat we ons serieus genomen voelen. Daardoor ontstaat er vertrouwen, waarmee ook de wat gevoeliger issues op tafel kunnen komen. Zaken die zij vervolgens op een prettige en niet-bedreigende manier aan de orde weet te stellen. Zij heeft een groot invoelend vermogen.

Daarnaast heeft Nienke kennis van zaken vanuit verschillende invalshoeken. Zij kent de taken en verantwoordelijkheden van een Raad van Toezicht en heeft ook zicht op wat zich kan voordoen in de interactie met bijvoorbeeld het College van Bestuur. Doordat zij de dynamiek goed kent, is zij in staat om iedereen mee te nemen tijdens zo’n zelfevaluatie.

Strategisch is zij scherp, zowel voor de korte als voor de langere termijn.

Kortom: wij vinden haar buitengewoon professioneel. Ik kan natuurlijk niet beoordelen hoe zij het in andere branches doet, maar bij ons als school weet zij uitstekend aan te sluiten. Ik beveel Mens&Kennis dan ook van harte aan!

Back To Top